Generalno, serija je vrlo nerealna po pitanju nekih common sense svakodnevnih stvari (za pocetak - biti detektiv u odeljenju za ubistva ne znaci imati daytime 9-17h posao posto se vecina ubistava odigrava, jelte, nocu). Ono sto je do sada izdizalo seriju iznad proseka je Dexter i desavanja vezana za njega, medjutim njega u ovoj sezoni ko da nema. Ne ubija nikog vec par epizoda, nema uopste nikakvog zapleta, , samo se vrti oko ove nesrecne Stilesove i to je to. A bez njega sta imamo da gledamo - potragu za Fuentes bracjom (zabole me stojko za Fuentes bracju), ljubavnu dramu izmedju Laguerte i Batiste (i to losu, ova serija nije takva vrsta drame), ljubavnu dramu izmedju Kvina i Debre (ova je jos gora!), i Kvinov background check Dextera koji za sada ne ide nikud.
Mozda ja gresim, sve ostale sezone Dextera sam odgledao gledajuci epizodu dan za danom (pa sam mozda zato imao drugaciji osecaj), ali meni ovo deluje previse sporo i jbno se nista ne desava
Btw, dobro je bilo onih 10ak sekundi kad je Masuka objasnjavao kako su se ubila ona dvojica, gestikulacija ftw