Pogledah prvu epizodu, mnogo obecava. Mislim da cu da uradim nesto sto nisam ni sa jednom serijom zasad, da je fino rasporedim i sacekam par dana dok pogledam drugu

Svidja mi se kako je uradjena modernizacija, koriste se poruke i gps i svasta nesto, a opet je osnov na tome koliko je cista ogrlica, da li su izgrebane carape i slicna dedukcijska zakljucivanja koja smo navikli kad gledamo Holmsa. Daleko bolja od Gaj Ricijeve verzije, iako su im ciljevi naizgled drugaciji osnov je isti - dati Holmsu nesto zaista novo, jer je onog klasicnog knjizevnog Holmsa Dzeremi Bret doveo do vrhunca. Dok je Ricijev film bas mlak, ovaj je sasvim dobar. Ne svidja mi se glumac kog su odabrali za Serloka doduse, ali to je samo moj problem, iako je ocito odlican nesto mi u njegovoj faci ne govori da je on SH. Kao sto rekoh, moj problem

Martin Frimen mi je s druge strane idealan i po izgledu i po kvalitetu glume. Lestrad takodje, ko je gledao engleski Death at a Funeral sjetice se lika. Mislim da je glumio i u V for Vendetta onog policajca koji je pomocnik Stivenu Rii, nije mi sad do istrazivanja. Sve u svemu, najbolje nesto sto se tice serijskog programa sto sam vidio u dugo vremena. S obzirom da se radi o krimi zanru, pogotovo je tu odlicno kao osvezenje posle mlake Dexter sezone. Poredim ih samo po utisku na mene, ni po cemu drugom.
P.S. I moj avatar je Serlok na neki nacin