Hm, i ja se slazem sa Mardzi, mislim da je Deni dobila odliv od stresa, a da su joj ciklusi nakon pobacaja bili neuredni, te nije uspevala da ih prati. Sto se ulazdenja u menopauzu u 16 godini tice, na zalost mozda bi bila moj prvi knjizevni lik, ali svakako ne bi bila prva devojka sa tom dijagnozom.
Ne verujem da je Asharin tango sa Starkovima bio povod za Lijeninu otmicu. Ako je Ashara plesala sa Nedom, nema razloga za osvetu, jednostavno bi ih roditelji privencali pre nego sto se stomak zaokrugli. Ako je spavala sa Brendonom, zasto bi Regar branio cast devojke koja je u sluzbi njegove zene??? Ili cast Kejtlin Tuli sa kojom tek nema nikakve veze?
Sto se Ashare tice, ja i dalje tipujem da je Ned bio taj koji je plesao sa njom. I verujem da bi se i vencali da Lijena nije oteta i da se nije izdesavalo ono sto se izdesavalo. Ned je suvise kasno saznao za njenu trudnocu.

Elem, ovo je samo moje teoretisanje, apsolutno sam sigurna da nista od onog sto ja trenutno zamisljam i pomisljam nema veze sa nakanama matorog.