Moderator: Aradela

...i kasnije je stalno gresio ali Dambldorova ultimativna greska je sto nije prihvatio mesto Ministra magije kad su mu nudlili...bio je inteligentan sa tako visokog polozaja mogao je da Ridlovu organizaciju rasturi ali nije hteo,ne secam se tacno al nesto zbog sestre ja mislim....I jos jedan bonus Ridlu je sto je celog zivota imao taj jedan cilj(Da pobedi smrt)
...i kasnije je stalno gresio ali Dambldorova ultimativna greska je sto nije prihvatio mesto Ministra magije kad su mu nudlili...bio je inteligentan sa tako visokog polozaja mogao je da Ridlovu organizaciju rasturi ali nije hteo,ne secam se tacno al nesto zbog sestre ja mislim....I jos jedan bonus Ridlu je sto je celog zivota imao taj jedan cilj(Da pobedi smrt)  ....dok je dambldorova proslost mutna....posle smrti sestre okrenuo se ka dobru prvo je hteo sa Grindevaldom da pokori normalce....moraju i druge strane novcica da se gledaju ne samo ko je koga pobedio u dvoboju...
....dok je dambldorova proslost mutna....posle smrti sestre okrenuo se ka dobru prvo je hteo sa Grindevaldom da pokori normalce....moraju i druge strane novcica da se gledaju ne samo ko je koga pobedio u dvoboju... 

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju