postojanje jedinica kao što su "plemenita udavača" (i komentar tipa "i shall be married and give us a strong alliance", dok čeka da se selektirani konjanik susednog grada zaljubi u nju.. 10 sekundi :S) i "špijun-izaslanik" (koji se ušeta sa sve konjem u grad veličine ambara i još ima spell da je nevidljiv)
mislim, tek sam započeo i do sada nije bilo toliko borbi koliko utrkivanja sa protivničkim izaslanicima ko će u više gradova da sklopi (tajni) savez
dok se mapom Westerosa tokom kampanje šetaš kao da je omanje dvorište, ali ne u onom Riziko/Total War fazonu
gotivno je što je poznat svet, što može da se igra i potpuno maloprstićevski (tipa otkriješ da je tvoj izaslanik, koji ulazi u protivnički grad da kao sklopi savez, u stvari tuđi špijun, potkupiš tuđeg plaćenika da ga rokne u ime ovih drugih, grad je u frci, iskoristiš je i digneš seljačku bunu trollujući seljake, pa pošalješ udavaču da se uda za lorda, kao i svoju vojsku da u ime krvnog saveza sredi stvari, te sklopiš mir i onda odjednom zagotive tvoju kuću kao oslobodilačku itd.).. mislim, ima ok momenata, ali ipak