Klinac je sjajan. A sto se tice metala slazem se sa tobom. Slusao sam ga nekada jako mnogo, a u poslednjih 10-ak godina sve manje i manje. Jednostavno mi ne lezi vise. Cudo su ove godine
 Klinac je sjajan. A sto se tice metala slazem se sa tobom. Slusao sam ga nekada jako mnogo, a u poslednjih 10-ak godina sve manje i manje. Jednostavno mi ne lezi vise. Cudo su ove godine 
Moderatori: GilGaladriel, genije narcis, Queen of the Reich, Nienora

), ali nije to ono što sam htela da kažem
 ), ali nije to ono što sam htela da kažem 
 , ovo se ne odnosi na Langa though). Ali svakako ne mogu da kažem za Bonamassu da bezosećajno svira bluz, jedino što on malko šara i po rnr svirci, zato mi se i sviđa
 , ovo se ne odnosi na Langa though). Ali svakako ne mogu da kažem za Bonamassu da bezosećajno svira bluz, jedino što on malko šara i po rnr svirci, zato mi se i sviđa 

Clapton mi je omiljen. Potpuno omiljen. Tako da jedno veliko ZA od mene
  Clapton mi je omiljen. Potpuno omiljen. Tako da jedno veliko ZA od mene 

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju