Da, ispalo je nesto tako. Doterah do kraja, sve moze da prodje osim...Spartakusa
Nekako mi se ovaj lik cini neubedljivim. Mrsav je, slabo se tuce, gluma mu je losa (ok, i Andyjeva je bila), totalno mi je izvestacen lik. Tipa gledas ga i vidis kako ga se svi boje i kako ima neogranicen autoritet nad svima, a u glavi ti samo prolazi "zbog cega?!". Deluje mi kao da su glumca odabrali zbog fizicke slicnosti sa Andyjem, a ne za ulogu. Recimo, Ganikus-glumac mi se cini da bi uz posetu frizeru mogao da bude verodostojnija zamena...al' jbg, kad su njega kastovali, Andy je jos uvek bio u opticaju.
Sve ostalo je manje-vise ok. U scenama van arene se vidi da serija ipak nije preterano kostala, no, ok. Zaplet opet ima potencijala da bude mamojebacki, ne znam samo da li ce Glaber da fasuje gladijusa u anus u ovoj ili u sledecoj sezoni (pretpostavljam finale ove). Takodje, nadam se nekim sexymotherfucker CGI bitkama sa tih celih 50000 robova, da pokazu onom Gejm of tronsu kako se to radi. TakodjeX2, nadam se i nekim kameo pojavljivanjima Cezara i Pompeja. Krasa bi morali dvidimo.
Mindfuck momenat: Agron i Nasir

edit: