Brate, ovo je polufinale. Sve je moguće (osim da jebena Barsa ne jede govna). Bajern nije raspad od tima koji ima samo jednu igru, iako jeste činjenica da je najopasniji po krilima (tu prosto dominiraju) i da su dobar broj mečeva dobili na taj kvalitet, ne znači da ništa drugo ne znaju. Pri tom su Švabe. Znači sasvim lako može da se desi neko oduzimanje lopte na polovini terena, dva kontakta (jedan je svakako Roben) i tras gol. Doduše, to može da se dogodi sa obe strane
A ne razumem ljude koji su se primili na Real od kad je BArsa postala soooo pase za 99% "ljubitelja fudbala" kojima uši puni Aca Englez. Ok, oni ljudi što su se primali na Galaktikoste su mi čak i razumljivi, jer, jbg, taj tim jeste bio sulud marketing, ali ovaj Real je daleko od toga, a samo je za nijansu manje ciganski klub od Barse. Svakako ću u duelu Reala i Barse navijati za prvi, ali u drugim mečevima da navijam za klub u kom igra Pepe mi ne pada na pamet.
A Barsa Čelzi dvomeč ima da obeleži Tores! Baba Vanga tako kaže

Realno, ja bih voleo da se to desi, jer bi onda sve seronje na svetu bile oduševljene njegovim golgeterstvom. Kao što su se cigani odjednom primili na Borhu.
Samo da "fudbalski stručnjaci" još jednom pojedu svoja govna.
Finale bajern - čelzi!
***Jasno vam je da će opet igrati smrdljivi Španci? Kao i prošle godine, kao i svaki jebeni put kad bih ja baš voleo da neko nekog naguzi