Vrlo uznemirujuća epizoda. Mnoge scene su mi se smučile, uglavnom zato što ih nema u knjigama - Joeffrey, Littlefinger&Cat, Rob&Whatshername (note: ta Chaplinova unuka bi bila dobar izbor za Ashu), ali naravno i ona sa Poliverom i Golicačem, iako je modifikovana, i dalje je potpuno jeziva. I ona na samom kraju. Shadowbaby je naravno super odrađena, ali porođaj, zaboga, zašto je moralo onako? Ja zaista nisam dužna da zurim u bilo čiju vaginu ili anus... Užasno mi ide na živce potreba serije da bude šokantna i eksplicitna; mislim da su u ovoj epizodi s tim preterali.
Charles Dance je sjajan, neverovatno harizmatičan kao i uvek (juče sam ponovo pogledala epizodu iz 1. sezone gde se pojavljuje prvi put), ali Tywin ne bi trebalo da bude takav. Roose Bolton... mnjeh; ima glas i oči adekvatne, ali je nekako sićušan.
I šta zaboga uradiše od Sansinog lika? Kakav je ono walk of pride sa Psetovim plaštom spuštenim na ramena pfffffff!! Ali dobro, za sada ću progutati takve ispade.
Tyrion&Vitez pod Jorgan planinom - dečkonja i ja smo se valjali od smeha. Izvinjavam se liberalnijima što sam pristrasna, ali za mene samo scene iz knjiga funkcionišu dobro na ekranu, mnoge ostale teže da budu overkill - a biće ih sve više, verujem