I meni je Jonova priča tupava. Missim, Polušakina Hunting Party je još jadnija nego u knjizi, šetkaju se po snegu samo... Ali btw Iceland landscapes... maltene sam ignorisala protagoniste da bih buljila u zaleđeni predeo :wub:
I verujem da ste uhvatili informaciju da je Rob otišao u
Crag na pregovore, daklem videćemo verovatno the Jeyne Westerling, ali nisam sigurna baš na koji način, kad će otkriti da je špijun (jao kako ovo glupo zvuči!!)

Nadam se da neće promeniti ceo Red Wedding zaplet (i recimo ga prebaciti u Crag), jer onda ne vidim zašto bi ubacivali Freya&co. u priču. Ali zato su nam potrebni Tullys a.s.a.p.!
Sansa&menstruacija - scena je ok, ali neki Neupućen čovek može da se zapita da nije malo prestara? Iznenađujuće, meni se Dany sviđa, iako vidim mnogi prevrću očima. Iako je nisam baš identično zamišljala, ima u sebi sve što je potrebno - lepotu, naivnost (da ne kažem glupost) i kur*evitost.
Scena gde Cat pušta Jaime-ja nije prerana, desi se pred kraj 2. knjige (što je mislim poslednje njeno poglavlje), s tim što posle toga natežemo sa Crnobujicom još dvestotinak stranica

I koji je uopšte deal sa Aryom i Tywinom? Oboje glumaca su fenomenalni i interakcija je koliko-toliko zanimljiva, ali ne razumem gde uopšte ciljaju; više mi se čini da su ubacili njihov dijalog samo jer eto, izgleda i zvuči dobro, ali verovatno ne vodi nikuda.