Čović je u jednom od skorašnjih gostovanja kod Tegeltije na SOS-u otvoreno pričao o tome kako je tukao sudije, dvaput, maltene se hvalisao time, pričao kako su to zaslužili. Jedan sudija je od poznatijih, al' zaboravio sam mu ime. To su mu kao gresi iz mlađih dana, tako je to predstavio. Znači, opušteno. Bitno je da su novine odma' posle skandala u Železniku potegle Danilovića i njegove "grehe iz mladosti".
Dobro, Dule nam je slaba tačka.

Mada mislim da je preterivanje da je baš svuda i uvek pravio zavere, ali tip je žešći paranoik i preterivao je. Ali nije da nekad nije bio u pravu. Imate i vi još gore pandane u vezi toga (Pešić), mada je Dule bio i ostao nenadmašan u jebanju mrtvih majki i tetki sudijama na sred parketa.
A vlasničke strukture i upravni odbori su "zanimljiva" tema, ja bih rado priupitao ljude tamo zašto stalno kukumavče za pare, a imaju ime i potencijal za prave sponzore, ako glupi Turci mogu godinama da imaju sponzore bez rezultata, možemo i mi, a ne da prose ovu jadnu državu da da pare za sport. No, naš domaći biznis ne bi raspetljao ni forum svetskih ekonomista. Po meni, moguće je i da sami ljudi u klubu ne žele čisto poslovanje dal zato što su namazani jer su tako morali preživljavati svih ovih godina, ili zato što i sami uzimaju pare, ili zato što im političari koji stoje iza kluba (Dodik, Dačić od krupnijih) ne daju. To jest, saznaćemo možda delić svega ako ikad prođemo kao stara zvezda, tj presuši podrška, stanu rezultati, a klub propadne. A do tada, teraj, gazi buraniju, bamberguj, dominiraj.