Ko me ne poznaje, sever i S? Mislim da su me odavno upoznali. A ako misliš na ovog Misteriju, OK, može se reći da ga provociram, al sam je kriv pošto je otprilike sve što je rekao bezveze, i to nema veze sa grobarima zvezdašima i kompleksima, niti imam nameru da se bakćem s njime dalje. U vezi svega ostalog, ne vidim kako ja to provociram i zajebavam druge, najnormalnije se raspravljam. Ako si me tako shvatio, jebiga, misli šta hoćeš. Što se tiče bavljenja zvezdom više nego partizanom, kao što ti rekoh, dosta sam pratio košarku u zadnje dve sezone, pa i zvezdu, pre domaće lige i skoro pa blagonaklono, kad su bili slabi a igrali dobro protiv jakih u ABA ligi, al' s Čovićevim egzibicijama se to pretvorilo u nimalo blagonaklono. Sad vas ne podnosim i može to da ti se ne sviđa kol'ko oćeš jer smo po vama i mi "isti", al' mani me priče o "kompleksima", stvarno je glupa, a ni ja nisam baš tol'ki idiot.
Evo, skloniću se s teme, neću vas "provocirati", mada ne znam zašto bih ti ugađao. Hmmm. Vidiš, to je dobro pitanje.

Dobro, neću više. Vadite temu iz naftalina posle tri godine.