Ko nam kaže.

Pa da ste njima priredili ono što ste nama letos, ovi Zadrani bi prekinuli utakmicu jedno 30min pre njenog početka. Ne znam šta se desilo i šta ih je navelo da napuste teren, ali je sav bes bio usmeren ka sudijama u tom trenutku. Nadam se da ih nije neki debil napao ili neko pogodio, valjda će nam reći zašto su otišli. Ako nije bilo ništa, onda su iskoristili momenat da nas ohlade pošto nas je Dule podgrejao sa svojim isključenjem, i to bi bio pametan taktički potez.
Dule, posebna priča, podsetio me je šta je bila jedina stvar zbog koje sam više voleo Jovanovića na klupi. Svakako da ima pravo da žrtvuje sebe da utiče na atmosferu i ekipu, ali na prvoj utakmici, protiv mrtvog Zadra... Šta će raditi posle?

Što se utakmice tiče, mislim da nije merodavna po pitanju kvaliteta tima koji svakako može više od ovog bacanja cigli i bele tehnike na koš, ali je merodavna po pitanju opasnosti koji nosi takav premlad i neiskusan, ujednačen tim koji još nema lidera. Kao i borbenosti koju su prikazali, stvarno neverovatna fanatičnost. Dobar deo loše partije ide i na račun treme, svi su jedva čekali ovu utakmicu, hala je bila puna (ne znam dal je to ikad bio slučaj za početak aba-guma lige) a pritisak ogroman, i to se videlo na igračima.
Moram sad da drmnem neku žestinu.