. Kad sam malo razmislio o svemu ovome,evo sta sam dobio Odin>Odal>Othala>Otac>Otadzbina. Ispravi me ako gresim,ali mislim da ima smisla. Sto ce reci da smo mi sa "Odalizmom" bili upoznati na ovaj ili onaj nacin od davnina. A termin Odalizam je utemeljen devedesetih godina dvadesetog veka.
. Kad sam malo razmislio o svemu ovome,evo sta sam dobio Odin>Odal>Othala>Otac>Otadzbina. Ispravi me ako gresim,ali mislim da ima smisla. Sto ce reci da smo mi sa "Odalizmom" bili upoznati na ovaj ili onaj nacin od davnina. A termin Odalizam je utemeljen devedesetih godina dvadesetog veka. 
   Moram priznati da ima smisla
 Moram priznati da ima smisla  ali ne bi smelo da se zadrzimo na onome sto po nasem misljenju ima smisla, nego da potkrepimo nekim faktima....Nije problem oko termina, nego da je princip ,,krv i tla,, nekako egzistirao, naravno ne u onom ekstremnom i destruktivnom smislu nacista....
 ali ne bi smelo da se zadrzimo na onome sto po nasem misljenju ima smisla, nego da potkrepimo nekim faktima....Nije problem oko termina, nego da je princip ,,krv i tla,, nekako egzistirao, naravno ne u onom ekstremnom i destruktivnom smislu nacista....
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju