[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Omiljeni TES
Najsnazniji utisak je ostavio na mene(a odigrao sam sve iz serijala, ukljucijuci u Arenu(koja je opet svojevremno bila revolucionarna)).
1. Hard-core je; neoprasta 2. Najotvoreniji svet (Sve je open-ended); sto je po meni najvaznija osobina TESa(koja se vremeno gubila) 3. Okruzenje (moglo se putovati svuda po Tamrielu), od Skyrima na severu do Valenwooda na jugu... 4. Jahanje
Pošteno. Ja sam ih obrnuo sve sem Arene,i ja najviše volim Oblivion. Tj. Najviše je uticao na mene-mesec i kusur sam igrao doslovno bez prestanka,nekako smo se povezali najbolje.
Ja preferiram Morrowind, ove ostale nisam ni prešao. Arena je previše matora, Skyrim previše nov (pa ne mogu da ga pokrenem). Oblivion sam probao, ali mi je ostavio utisak zaglupljenog Morrowinda sa boljom grafikom, a pošto ne patim za grafikom ekspresno sam ga batalio. Daggerfall sam takođe probao, ali mi je previše generički, i ima velike lokacije sa malo sadržaja, pa sam i njega batalio.
Zapravo,da. Morovind je u suštini najkompletniji. Ali ne smatram Oblivion zaglupljenim Morovindom. Novija igra za novopečene igrače. Mada ja sam odlepio. Vozio sam Argoniana,koji je prvi put izgledao baš onako kako sam želeo. I svidela mi se priča. A Skyrim šuri.
Koja bese ima ono levelovanje neprijatelja simultano? NE znam sta im je to trebalo (to je bas velika mana)
Svaka igra serijala ima svoje drazi...
Eh secam se kad je izasao Morrowind, mislim da sam svrsio jedno 3 puta za vreme uvoda, koja su to bila iscekivanja, a igra je sve, manje vise, opravdala...
S druge strane, kad je izasao Daggerfall, bio je svetlostnu godinu ispred ostalih igara toga doba... Slazem se za pregenericnost, i za nenormalno mnogo bagova ali / te lose strane su povlacile gominu neverovatno mogucnosti, i situacija... Bilo nekad, pa se pripoveda
Ajde da ja malo kenjam, cisto da tema nepresusi...
U Morovindu me je jebalo to sto ja standardno vodim Dark Elfa, te sam se stopio sa ruljom i postao komercijala... A onda sam uzeo Norda, malo da zacinim...
Ja preferiram Bretone, čisto zato što naginju k magiji, a nisu šugavi vilenjaci. Kad bih se malo više udubio u Tamriel lore možda bih i promenio mišljenje.
Hibrid ratnika/lopova/battlemaga? Hah:D meni je Argonian najbolje legao,pa ga igram i u light, i u hevi armor varijanti. Kada je light,onda mac i stit,a kada je hevi,onda dvorucni. Sneak i marksman budzim uvek,i acrobatics takodje. Madjije samo restoration,zbog lečenja.