Ja uopšte ne verujem (više ne želim da verujem no što imam argumente za i protiv, to stvarno ne mogu imati) u nameštanje kao što nisam verovao ni da će cigani puštati Budućnost i RKG da bi nas eliminisali (ma koliko to ćoki i armija želeli). Mi smo ovu tekmu dobijali u zadnjoj četvrtini, kad se već znalo za ishod u Pioniru, ali ih nismo slomili. OK, moglo se izrežirati. Ali znam da Dule ne želi ni prijateljske da gubi. Ono u šta verujem je da je dozvolio onaj faul da bi mi imali zadnji napad, da smo morali da pobedimo ne verujem da bi to radio, borili bismo se za goli život a ne da se zajebavamo.
Drugo, ne vidim zašto bi iko želeo Igokeu u Laktašima. Istina je da su i oni (a i cigani bogami) već provaljeni, da drže vrh na suvi kvalitet od onog njihovog obračuna u Laktašima, da je vrlo moguće da je Igokea ispucala sav svoj kapacitet za "čuda" i da je ono što smo gledali prošle nedelje u Pioniru ono što oni mogu, ali ne mora da znači da će biti tako i za mesec dana. Forma će se još menjati, biće mnogo vremena za spremanje, taktike, nove kombinacije, itd. Po meni je od suvog kvaliteta u takvom takmičenju važnija tempirana forma i taktika, valjda smo mi dokazali to boreći se protiv višestruko jačih ekipa svih ovih godina. Što ne znači da ćemo mi uspeti sa ovom generacijom išta, posle ovoliko uspona i padova i lepih i užasnih stvari koje gledamo, nemoguće je bilo šta tvrditi.
A i da je sve ovo sa kalkulacijama sve istina, najsmešnije je što će se EL popišati na sve te kalkulacije kad na kraju izabere nas cigane i cedevitu u kvalifikacije, kao jedine koji iz vrha ispunjavamo famozne "uslove".

PS: u prilog teoriji zavere, Dule drži Milutinova protiv Čekovskog u zadnja dva minuta, minut i po, taman da ovaj iskamči koš pa dva bacanja preko nejači.

Taj potez me je začudio, jasno je da Nikolica ne može protiv onih mesara...