Živopisan lik, ali ljakse, bojim se. Kao što Dule neki svoj kompleks skriva iza "intelektualizma" (da se razumemo, daleko je on od glupog čoveka, ali je sve to sa načitanošću slikama itd često poza), tako i Muta voli firmiranu garderobu, cipele, da vinči, mafija, špageti, a kad progovori, užas...

Inače kažu da je bio kod nas užasan seljak prema igračima, psovanje, jebanje majke itd, ravan Duletu u nekim periodima (sad nije takav koliko vidim). Ja sam košarku počeo da pratim kad nas je Mutin BFC Beočin iznenadio u finalu plej-ofa sa 0:2 da bi jedva dobili na kraju, imali smo vrlo dobru ekipu a senilnog Žeravicu.

A u BFC-u je Muti to finale bilo karta za nas, ako se dobro sećam i Milenku Topiću za nas i Zvezdu, na kraju ipak Zvezdu, mislim da je igrao i onaj žuti Oliver Popović. Ne sećam se najbolje. Kakav smo tim imali, samo ću reći, ako se dobro sećam, Tomašević, Drobnjak i Koturović na centrima, ispravite me ako grešim. Ne sećam se dal su tu bili Haris i Berić recimo, al mislim da je bilo puno dobrih igrača.