Bolje nego što sam se nadao, malo jači trening za instituciju.

Bilo je istina problema zahvaljujući debilima od sudija koje su ekspresno šutnule Lea iz igre, zbog čega, ja ne verujem, onda su podigle tenziju idioti i desilo se šta se desilo, a iskreno, krčkalo se u "mrtvom" vremenu ispod koševa i borilo se žestoko. Berta je prvi prsnuo, mora da se nauči da se kontroliše, ovako šteti i sebi i timu. Možemo mi da krivimo i druge al dečko treba prvo na sebe treba da gleda.
Ja sam nas već video u ponoru, opet, pa onda i jebena tehnička, prilaze na minus 1, ali Gordić je mislio drugačije. E da mi je neko reko... Gorda ih zatrpao.

Odigrali smo odličnu odbranu, strašno kako smo u pojedinim momentima zaključavali koš, rampe letele na sve strane. Očekivao sam da će Berta i Bogdan biti glavni, prvog je Skot dočekao odmah na rampu i videlo se kuda to ide (suprotno od onoga u prošlim utakmicama), a Bogdan je previše silovao. Svejedno, tu je bio Žololo, u kojeg sam naravno verovao, ali ne da će odmah učiniti da zaboravimo na Gordona. Školovaniji je i pametniji od Drua, koji je čista sila. Gagić ne previše primetno, ali vrlo korisno, isto dako i Gagi, dve važne trojke. Leo takođe dao doprinos, dok ga ovi idioti nisu šutnuli za 10sec igre. Na kraju ispalo bolje...
Od loših stvari, brljali smo u prvom poluvremenu, nismo uspevali da rešimo nekoliko kontri, a ni da zagradimo koš (dvaput posle slobodnih, užas), inače bismo već tada bili na dvocifrenoj. Glupe greške, ali mora tako izgleda sa ovim momcima. No ipak, na kraju vrlo malo izgubljenih lopti.
Idemo dalje, sa Lučom bejbetom ćemo biti još bolji.

Ili možda ne, da ga ostavimo pred Laktaše?
PS: ja nemam živaca za ove cigane i njihovu "kuhinju", jebe mi se, trudim se, mada im jedno moram priznati, uvek me nečim novim iznenade.