Assassin Creed Arya FTW!!!!! Kako me je oduševila scena, dva puta sam je odgledao. Al je sevnuo nož, na trenutak mi se učinilo da ima skriveno sečivo u rukavu kao u AC. Mala će da bude opasan hitman. Jadni Džon, načičkala ga ova ko jastuče za igle. Naravoučenije, nemojte da ispalite curu koja zna da gađa lukom i strelom. A baš sam se pitao da li će uraditi scenu kada je ranjen u nogu, i uradili su. Sem i Gili klasično. Stigli od tačke A do tačke B. Da, i ja se slažem za magičnu kapiju. Bilo bi super da je Bren prošao kroz nju. Da nije malo spoiler kada pričaju Sem i Bren, i kada Sem kaže nešto u fazonu ti možeš da ih zaustaviš? Jedva čekam da se otarase ove Šai, da ne zauzima dragoceni prostor. U kraljevoj luci, onako. Malo veće je ok i kako Tivin uvodi red. I dobar je razgovor sa njim i Tirionom, spremaju nas za ono što će biti. Poslednja scena na Zmajkamenu, mnogo dobra. Sa onim zracima sunca itd. Bas, bas dobro. E da, zaboravio sam i glavu vuka. Brutalno. Nosi senku prošle epizode.
Znači ovaj lik što glumi Remzija je urnebesan. Mislim sadistički ludak, a ja se pocepam na njegove scene. Ima neku blesavu facu. Haos.
Deneris.

Mislim super je to odrađeno, ali imam neki utisak da je amerikanizovano. Znam da je slično bilo u knjizi, ali kada gledam sad seriju podseća me na neku divu koja dođe u Etiopiju da donese demokratiju. I ona muzika (koja je super) al nekako, malo mi se pegla od takvih stvari. I Džora "you liberated them". Samo čekam kip slobode da podignu. Nemojte me pogrešno razumeti, nemam ja ništa protiv slobode i demokratije, čak naprotiv, ali ovo mi je nekako... nzm. Umesto zmajeva sam očekivao da prelete avioni i na nebu iscrtaju zastavu SAD-a.
Što se tiče Belona Grejdžoja, koliko sam ja razumeo, on će pasti sa mosta. Misliće da ga je nalet vetra oborio, ali je moje mišljenje da je Juron Grejdžoj unajmio čoveka bez lica. Videćemo.