Plug-inovi za Oblivion, znaci zakon, napravio sam Phoenix blades kolekciju, podrazumeva sva oruzija koja postoje u Oblivionu koja su glass tipa

Uzgred je li neko ikada pronasao u igri plavi glass sword? Video sam da ko default postoji u igri

E da pored Phoenix blades, napravio sam i kolkciju Rainbow blades, ali to vise onako iz zezanja, inace opet glass je u pitanju, a silver sam modifikovao u gold

Dok pokusavam, da poredpostojecih oruzija, napravim svoj sopstveni texture za Black Brotherhood blades, koji se mogu dobiti uz kvestove kod nekog u bradrhudu

Kvestove inace i dalje razvijam, imam price, ali treba da se namucim sa skriptingom, mada nisam ni pricama zadovoljan, pa stalno nesto menjam

inace ovi macevi su razlicitog materijala, svaki put kada se zavrsi kvest dobija se mogucnost biranja, da li zelimo da su od metala ili od stakla

to mi je jedna od ideja

Osim toga ako neko zna kvalitetan program za pravljenje 3D objekta, neka javi, posto mi je potrebno da pravim koplja

imam neki program, ali ima mnogo da se kuca, i sve je manje vise napamet

Inace pored svega ovoga, sam napravio texturu za vile i vilenjake, koje su u zelenoj boji, i imaju neke specificnosti

ali se radi i na projektu frizura za rasu koja podseca na vikinge, a to su dwarfovi

i tako mnogo se radi, manogo je obavezz, pa nemam verem da postignem sve sto zelim, ali nigde se ne zurim