HAhahha mislim da dobro mislish Vincente
Joj kada se setim kako sam ja zavrshio jedan seshn.;...sve je ishlo lepo prvih petnaest minuta...a onda su poceli, da izvinete na izrazu, kenjaju i lupaju gluposti i to se tako oteglo na sat vremena...nema potrebe da govorim da je session zavrshio mojim uzvikom:"MARSH NAPOLJE!!" i njihovim bezanjem iz mog stana
E da...jel vam se nekada desilo da igrachi 3h razmishljaju sta ce da urade?
Vodio sam Wheel Of Time d20 kampanju (meni je sam sistem uzasno dosadan, iako je knjiga odlicna....jednostavno nemam ideja za questove...) i postavio sam ih u sledecu situaciju:
Imali su 2h do napada Trolloca sa brda, oni su se nalazili na farmi koju je trebalo da odbrane...Farma na poljani izmedju brda, mala suma i veliko polje kukuruza...I oni krecu da razradjuju taktiku, ja slusham, reko ql ovo ce lepo ispasti...

i prodje sat vremena a oni i dalje raspravljaju shta ce da urade.Rekoh sebi ovi se pripremaju ko za kosovsku bitku.Prolazi drugi sat, oni se svadjaju gde ce ko biti i kako da se rasporede.Prolazi treci sat i ja na kraju pooooludim i kazem cujete udaljenu tutnjavu...Trolloci su ih napali i skoro satrli totalno...
To je bio poslednji Wheel Of Time session koji sam vodio, i rekao sam NIKAD VISHE! Sada kad se prisetim svega ne razumem otkud mi toliko strpljenja da cekam 3 sata

...budala
Tacno mi je doslo da ih