@Aducabar & Bloodraven
Vi besumnje mislite da je rešenje u Robertovim rečima: „Džin je srušio zamak“. Može biti i da ste u pravu.
Ali, ja imam loš osećaj u vezi sa tom lutkom.
I Robert i proročanstvo kažu da je u pitanju džin, jedino što proročanstvo kaže da je on
strašan. Priznaćete da u odrpanoj lutki, kao ni u samoj sceni rušenja zamka od snega, objektivno nema ničeg strašnog (bez obzira što posledice uništavanja „džina“ to jesu). Zašto bi onda ona žena rekla da je džin strašan, osim ako tu ne postoji još nešto što ne znamo?
Ta lutka od koje se dečak ne odvaja, po njegovim rečima ima sopstvenu volju, ali to možemo pripisati dečakovoj preosetljivoj prirodi. Ipak, ne bi me iznenadilo da je lutka ta koja, osim lude lude majke, načinila malog Roberta takvim kakav jeste, pogotovo ako se ispostavi da je poklon od Maloprstića(a sve mislim da hoće). Zato mislim da je vrlo verovatno da je džin kojeg je Sansa rastrgla i nabila mu glavu na kolac

, bliski rodjak onoga čija glava stoji na porodičnom grbu najvećeg negativca u ovom serijalu.
I najzad i pre svega, zar ne mislite da je malo neobično da se proročanstvo o uništavanju jedne lutke nadovezuje na proročanstvo o smrti dva kralja?