E ta karta koja nanosi 10 stete svaki put kada vuces kartu se zove Mracni strahovi i jako nervira, ali to je promena pa ti to mozes preuzeti, zar ne sa produzenom rukom ako se ne varam, a to ti se isplati je vuces dosta karata.........
Takodje mozes da mu preuzmes i taj artefakt, Oltar sove pa da ti uzimas te zivote sto uzima on, jer to kosta jednu bezbojnu manu.....
U spilu ima dva luka bogova, i koliko god se oni cinili nekorisni jako su korisni pogotovo za plavi i zuti spil jer je to tebi jednin nacin na stetu naneses direktno protivnikovim bicima ili njemu, mozda je skupo ali se isplati(ja imam jedan luk bogova i bas bi mi trebao jos jedan).....
Za Crnu Alu cuvaj lance, ili moranu, mada bolje moranu ona je letac......
Sto se tice morane jako je jebena, ali ti bi trebao da imas pravog lutkara koji je prva liga i mozes da mu aktiviras bice pre nego sto napadne........
Generalno crni imaju najaca bica posle zelenog ili su tu negde, plava ne bi trebalo da se takmici silom protiv crnog, vec varkama......
Sejmen je zajeban i jako mi ide na zivce, ponekad se ne isplati ubijati ga uopste jer protivnik moze da ga vrati sa groblja sa sejmenov ulazak u igru te kosta jednog bica.......
Znam da sve ovo sto sam rekao lepo zvuci,i da je tesko ostvarvo, ali definitivno probaj da promenis taktiku.......
Drugar s kojim ja igram osnovnim spilovima igra sa crvenim a ja sa zutim i on sve vreme kuka kako ne moze da me pobedi a sve vreme igra istom taktikom, sada kada sam mu rekao da menja(i pokazao mu par dobrih caka) od zadnjih pet partija pobedio me je 4........