drugo, ne postujem na cz temi jer mi ne pada na pamet da animiram delije ovde, aktivan sam na jos jednom forumu na kome se daleko vise diskutuje o fudbalu nego ovde. dalje, ti meris koliki je ko navijac po tome koliko pise na temi vezanu za svoj klub? svaka cast, cisto informacije radi postoji nesto sto se zove reality my friend, odlasci na utakmice itd, a ja sam bio na otprilike pola zvezdinih u ovoj polusezoni, ostale gledao na tv (one koje su prenosene). zasto postujem ovde? zato sto volim da vas podjebavam

trece, nisam ja nista pominjao o zvanicnom saopstenju, osim sledeceg - da je plan bio da se bojkotuju utakmice sve dok lopovi ne odu. koliko se secam, taj stav je bio prihvacen i ovde, nemoj sad da me teras da vadim postove sa prethodnih stranica. i ne govorim ja samo o tebi (da slucajno ne dobijes neku iluziju da si mi bitan), vec o vecini grobara.
poenta citave moje price je da mi je prilicno jadno to sto su ova dva gmaza uspela (ili ce uspeti, ostaje da se vidi) da vam zamazu oci ovim "pojacanjima", koja ce najverovatnije biti dovoljna da se navijaci vrate na teren i zaborave sta se desavalo do pre samo par meseci.
razumem ja zelju navijaca da gleda svoj tim, ali moje licno misljenje je da je od toga bitnija buducnost samog kluba. ako ne bude publike, zecevic i bjekovic (i ko vec s njima treba) ce morati da odu, u suprotnom cete im omoguciti da ostanu jos ko zna koliko dugo i rade ono u cemu su najbolji - kradu.
nije mi jasno zasto si sve ovo shvatio kao licnu uvredu. i nema potrebe za frazama tipa "kenjash", "seresh", itd, moze ovo da prodje i bez njih.