u, jee, vama nije lako..... nama se dosta razlikuje lektira od vase..... al opet, ne valja mi sto sam se istakao od prve godine time sto sam citao svaku knjigu na vreme, i sad u trecoj me je to pocelo da zeza, jer mene uvek pita da li sam procitao knjigu, a ne stignem uvek, pa padne poneki as..... sta da se radi....
ostali su mi koreni, gospoda glembajevi, pun k**** pesama domacih autora (koje ne mogu nikako da podnesem) i jos par knjiga; mislim da mi nije mnogo ostalo da citam, jer mi ne pada na pamet da procitam sve pesme..... sve u svemu kuliram do kraja ove godine, u sledecoj na pocetku dolazi ekskurzija, 10 dana izivljavanja, i onda natrag u moju milu usranu serbiju da ucim skolu, posle cega ce mi biti svejedno sta ce da bude

..... inace za moju ekipu profesora kazu da su potpuno ok sto se tice maturanata, da nas nece skoro uopste malretirati (u sta sumnjam) tako da mislim da ce biti poprilicno dobra 4-ta godina...... sem lektire

Robert Jordan, may you shelter in the palm of the Creator's hand, and may the last embrace of the mother welcome you home.
slava mu... valjda je otisao na bolje mesto....
hvala mu na svemu