Ja spadam u Sakijevih 1%, meni je trebalo dva i po dana da odgledam prvu sezonu!

Serija
Prison Break je jedna od
najboljih serija koju sam odgledao tokom visedecenijskog staza tv manijaka
U seriji je gotovo sve savrseno, glavne i sporedne uloge, scenografija je odlicna, prica fenomenalna, rezija i fotografija je za desetku. Jeste da su malo preterali sa zatvorenicima-statistima, previ su zgodnjikavi, ali nema veze, ze4nski deo publike ce to ceniti
Wenwort Miler kao
Majkl Skofild je premija za ovu seriju! Sokirao sam se kvalitetom glume za takog mladog i relativno nepoznatog glumca.
Zvezda je rodjena! Kad sam prvi put shvatio da je Majklova tetovaza zapravo mapa zatvora, vilica mi je otpala od soka.

Tad sam znao da je proradila hemija izmedju mene i Prison Break-a, bilo je to ljubav na prvi pogled!
Ima dosta likova za koje sam se vezao, ali pored Majkla, moji sampioni su
Dzon Abruci i
Ti-Beg. Wooow, kakvi su to likovi!

Odmah sam se setio cuvenog trija iz vesterna ''Dobar, los, zao''. Majkl je,naravno, dobrica, Dzon losh, ali Ti-Beg je,kako to kaze jedna moja drugarica, cisto zlo na dve noge. Jebote, taj lik je sve zivo: serijski ubica, sadista, rasista, pedofil sa cistim belim dzepovima...ma zamislite sve moguce grehove, Ti-Beg je sve to radio. nezaboravne su scene izmedju Abrucija i Ti-Bega, jebote, monitor samo sto se ne zapali od kolicine eksplozivne mrznje koje seva izmedju njih dvojice. bas mi se dopala ona scena kada [spoil]Dzon Abruci pruza ruku Ti-Begu kao znak ''pomirenja'', a Dzoni je slozio facu kao da stvarno oprasta Ti-Begu sto ga je ''obrijao'', ali oci mu govore:
Uskoro, ti-Beg. Vrlo uskoro! Wooow, tu sam se bas oznojio!
Majko mila, zavrsnica prve sezone je za infarkt kao sto kaze Shield. Ma necu docekati drugu sezonu, umrecu od neizvesnosti
Narode, ako jos niste gledali Prison break, vreme je da to ucinite! Kako znate i umete, nabavite prvu sezonu ili vasi zivoti uopsta nece imati smisla