a nesrece li ... ne znam po koji put ovo ponavljam, ali sto smo bangavi, strahota ... nisam ni gledao tekmu, slusao sam na radiu i posle video samo golove ... tragedija, taman kad pomislis da ne moze GORE ono te podbode onako socno ... pazi kad nemam pojma igrace koji igraju u Partizanu ... onaj pimp od trenera je doveo neke dileje tamo da se jurcaju, neke oterao, pa ih cas vraca, cas salje u tri lepe, nemam pojma sta radi ... lose, jako lose ...
Trole, Sale, Duki ... vrati te se, vadi te nas iz ove bede
@basket:
razvalismo one Izraelce, 103:91 ... i prosto mi ne ide u glavu kako je moguce da ekipa koja je pre 7 dana odigrala onaj kriminal od kosarke u Rimu, te pre 4 dana prsla od "prejakog" Zeleznika 20ak razlike, sada odigra ovako, sa suterskim vecem kao Sacramento iz najboljih dana ... bre, pucali su trojke 70%

... bukvalno sta god da je, ko god da je bacio ono je upalo ... Bogdanovic odigrao za oskara, Perovic isto ... ma uopste, ne mogu da navedem nijednog igraca koji je bio los ... cak i kapiten Bozic, koji je usao jednom na kraju poluvremena da napravi faul, je bio dobar ... bio je to sasvim dobar faul

... gledajuci rezultate u grupi, moze Partizan da se bori za drugu fazu svakako, samo tesko da ce stalno ovako igrati ...
btw. vec drugo kolo Euroleague, a Vujanic opet nije bio u ekipi PAOa ... a potpisao je ugovor tako da ce igrati samo u Euroleague ... ne znam zasto ga nema, ali steta, ipak ce on morati lagano da se vraca, neki vrhunski dometi su jos uvek daleko ...