K'o što vjerujem da znate, koliko god hromozoma imali, počela je nova sezona Bundeslige...
Bayern jak k'o što nije bio bar 5-6 godina. A ova ekipa je čak i jača od one Effeove što je uzela LŠ. Gledam šta onaj Ribery radi, i kontam da taj nije normalan. A tek Toni i Klose u napadu. Lele... obojica su povrijeđeni trenutno, ali to je samo za kratko... Moja prognoza je - sa najviše jednim porazom i osvojenim UEFA kupom završavaju sezonu. Jes' da sam

prognozer, ali ne vidim kako bi moglo biti drukčije sa ovakvom ekipom... da igraju u LŠ bili bi prvi favoriti, a kamoli u onoj 2. evropskoj ligi.
Ponavljam, Franck Ribery.

Porede ga sa Zizuom, i znam da je nategnuto, ali ovaj bi čak i mogao biti bolji... et d moment je svakako najbolji.
Ostali su ovo prvenstvo u najboljem slučaju angažovani promatrači, jerbo su Bavarci na osvetničkoj misiji... nešto k'o Juve, s tim što je njihova konkurencija 0 bambija. Schalke je frontrunner, ali nema dovoljno igrača i za LŠ i za ligu, Stuttgart još konta kakva je ono anomalija bila prošle sezone, Werder nije slab kao što se sada čini, nego je samo izlomljen na svim pozicijama (ali boliće ih to što Mire nema)... ostalo smeće je upravo to, smeće. HSV će morati da proda Vaarta Valensiji, ne vjerujem da će ići na još jednu sezonu pižđenja po UEFA kupu, Bayer je odavno prosjek, BVB je odavno ispod prosjeka, itd.
Pos'o. Kuća. Birtija.