@Daemon Blackfyre
joooj....koji si ti lik...joooj...e sad sam se ukočio od smijanja...jooj...boli me stomak..hahaha doooobaaarrr !!
daj
5!
ma gle..koji sma redovno na tekmama...ono...i pratim
kao drugo...sam kaka je reko da mu je ferdinand najbolji igrač koji ga je ikad čuvao...
splat okolnosti je bio... a ja poštujem kaku , iako nam je zavalio onu golčinu u njemačkoj...matere mu..i on je jedina klasa trenutno u milanu , zato...očajni su mi...
"hahaha partizan?! Laughing koga zabole za njih, navijam za zvezdu Razz daj bre, mani me s tim svojim dinamom, pricamo bre o ozbiljnim klubovima, ne o nekim slj ligama..."
ahh dobro onda....shebo sam se mal...
joooj ti oš reć da je srpksa liga bolja il je svrstavaš u isti rang kao i hrvatsku "žnju" ligu
milan je tebi ozbiljan klub...? LOl pa di su tebi oči ? hahahahaha
na dupetu ?
ma gle milan je oke..pljujem na juve i inter...al ne moš mi reć da je milan bolji od ManUtd..kad nije...nema te teorije...
pa ti sad jadikuj...jooj da dođete u Ligi prvaka na nogu..jooj...
@baxus
pa ja sam dinamovac...
tak da sam u isti tren plakao i smijao se kad sam gledo tu tekmu..jadno da....mislim očajna igra..a što se tiče smijanja p aizgubio je na tako jadan način...a dinamo je ove sezone ispao od koga ? Auxerra i Arsenal..de molim te...p aznaš li ti di je arsenal od dinama ?
a kao drugo ... auxerre...to je sramota...pristup tekmi sam,...znam jer sam bio na utakmici...
a ono...to je bilo pretprošle sezone..mislim mal kasniš...
al osim dinama i hajduka i nije bilo nekih drugih klubova koju bi mogli išta napraviti ? oš reć da osim CZ i partizana postoji neki klub koje je toliko jak da ono...ma molim te...
ahhh...sorry...