Jake, ako ga\je nazoves "The Green Slime" onda je moguce izvesti tvoju zamisao.
Mene je prosto mrzelo da gledam "Zelenu Milju" i "Bekstvo iz Shoshenka" ne zato sto se radi o Kingu (dodjavola, nisam Kingomrzac!) vec zato sto slabo gledam mainstream filmove. Vise volim underground iz vise razloga.
Mislim da su ok, jer masa prijatelja koji su ih gledali kazu da su ok, takodje drze top #250 najboljih filmova na IMDBu (mada na to ne obracam paznju, ima svakakvih kretena koji glasaju) na veoma visokoj poziciji. Mislim da je Shoshenk cak medju prvih 20 ...
Jake, Christine obicni auto psihopata? kao da se svaki dan voze automobili bez vozaca koji ponekad dobiju napad i usmrte obliznje pesake...
She Wolf@ Heh, moracu da pogledaj taj deo u ITu, nisam obracao paznju na kola. Mada koliko se ja razumem u modele

Znam sta je Fica, Peglica, Yugo, Stojadin (zasto me ovo podseca na hajduka!?) i jos par... uglavnom na nase socijalne automobile...
Sto se tice Dark Half-a, tesko ces ga naci kako ga skoro niko nema. Ja sam ga skinuo sa neta i pogledao, medjutim nisam ga narezao posto mi je riknuo HDD sa gomilom filmova
Creepshow imam ja sva tri dela, tako da ti ih mogu poslati, samo ostavi adresu na PM ...
Prvi deo je zakon... "I WANT MY CAKE!" taj quote je iz veoma otkacene epizode "Father's Day" gde se cale vraca iz mrtvih da uzme svoju tortu koja mu pripada na Dan Oceva....
Znate sta bi bilo fino naci? Sometimes they come back...
Mislim da to ima jedan drug iz BGa, ali ako nema pokusacu da ga skinem...
secam se tog filma, bio je dosta dobar, ali su nastavci smrdeli na kilometar.... to je cini mi se isto radjeno po nekoj Kingovoj prici (ili noveli) ...
Kad smo vec kod ekranizacije "MISERY" mi se svideo kao film, ali koncept price mi ne pashe bash... Nekako mi se ucinilo kao "Previse sam popularan, pa strahujem da me neko ne kidnapuje... "
btw, don't forget to visit http://www.slasherpool.com