Ja propustila drugu epizodu
Znala sam da cu zaboraviti.. Ali to je samo zato sto se daje jednom nedeljno!!
Hej Iceman!!?? Kad si uhvatio tu reprizu,a? Pa da i ja pogledam, ako vec nije kasno..
Inace, ne slazem se da je SFU morbidnija od Dextera. S jedne strane imas porodicu koja zivi u funeral home (i to je jedini "morbidni" ali i tek usputni detalj, mada obzirom da oni tu zive oduvek i nije toliko morbidno...), susrece se sa svakodnevnim problemima (smisao zivota, ljubav, sreca...), blabla, dakle jedna realna, fenomenalna drama, dok s druge strane imas Dextera, serijskog ubicu koji kolje druge serijske ubice, drka na krv, bezosecajan je, blabla.. E sad, jedino ako ljude vise plase svakodnevni problemi i vide ih kao vise morbidne od klanja, krvi, blabla, to je druga stvar...
SFU i Dexter (umalo da napisem Dejvid
) su, dakle, dva totalno drugacija senzibiliteta i zanra... Dexter je po difoltu morbidan, meni tek naginje malo, ali videcemo... Rekla sam da verujem u njega
@Seven: Glava koja je poletela me je jedino i trgla u smislu, wow, evo konacno neceg konkretnog...
I nemojte me shvatiti pogresno, da sam neka lujka kojoj nikad dosta morbidnosti, ne! Ja umem da se najezim i od samog necijeg pogleda u filmu. Jednostavno se o Dexteru pricalo da je takav, a ja to nisam osetila u prvom gledanju..
The Universe is over. It's my job to put it all in order now, and lock the place behind me as I leave...