Creekboy, vala dugo te nije bilo.
Ja te malo zekim kako bi beknuo nesto, a tebe nema pa nema! Ne kazem da si cale po godinama, nego svrnes "kod nas" tek ponekad, kao stari Natanijel u secanja zivih... Ako hoces real talk, ja sam lepo pozvala na sedeljku

I inace, mislim da si rak, pre nego lav... To kao zakljucujem po onih par recenica preko kojih se poznajemo
Charlotte, Light and Dark bi mi verovatno bila jedna od omiljenijih knjiga, naravno da postoji, hehe. Seven, ti pises (vise od svih nas).. Iznenadi nas! Napravi nam knjigu! Vec imas uvod
Secam se (jer mi je sveze od repriziranja) kako je Kler bila iznenadjena kad joj je Bili rekao da je knjiga po Brendi i kako je Kler odusevljeno prokomentarisala kako je ta knjiga nju promenila i kako se poistovetila sa Charlotte.. (nakon cega ju je Bren poklopila nekim svojim komentarom)..
Inace, toliko lepih recenica se izgovorilo u ovoj seriji, neke tek sad "hvatam", na drugo gledanje... Podsete me na bitne stvari i nekako me utese..
Kao sto vec rekoh, repriziranje je milina!
P.S. - Seven, pusti nas malo i da oftopicarimo, vidis da doprinosi posecenosti teme

The Universe is over. It's my job to put it all in order now, and lock the place behind me as I leave...