ALL HAIL, KING OF THE LOSERS!!!
To jest sve vas pozdravljam, (omiljenim wav-om iz AOE2), i najavljujem da ću vam se pridružiti čim pre u nedelju ako me dotle ne zgazi tramvaj. Ako prvom prilikom i poginem znajte da to ide na dušu Nirgal-u i Erlin-u, to jest ako ih pomenuti imaju! Za prvo okupljanje će mi budućeokupljeni oprostiti na skromnoj (hmmm, skromnom čemu...???) opremi, tj mundane odeći, ali obećavam da ću se za sledeći put bolje spremiti.
Moj nekadašnji lik na ovom forumu Reverend Jim je očigledno obrisan years ago, pa možete da me zovete i prepoznajete po već dugo standardnom - kao i ovde, gmail nalogu itd.
Nemam ništa protiv magija (dokle god me zaista ne pretvorite u žabu kao što neko reče), mada se ne bih bavio spellcaster likom. Ali pošto mi dva gorepomenuta zlotvora zabraniše da budem patuljačke rase (a nisam viši od 184cm, imam taman bradu), a ne simpatišem vilenjački rod (bez ličnih uvreda) ondak ću tek osmislim koju klasu ću izabrati za odeću napraviti, a vi mi pomoći
Inače igranje O-game-a nije za sate i sate pred netom, već proveravanje situacije i poneka akcija na tri četiri sata, do sat vremena dnevno bavljenja igrom je sasvim dovoljno. To znam iz druge ruke, a iz prve ruke znam, pa recimo srednjevekovnu verziju istog, made by komšije Bugari, a nalazi se na
http://www.imperiaonline.org pa ko hoće može da pogleda, registruje se i ostavi ako ne želi da troši vreme na to. Sve je u prilično uklopljenom grafičkom stilu, vredi pogledati, odigrati tri dana...
Inače upravo učim latinski za junski, pa ako vam je ponestalo teksta za mađije, dajte da vežbam...
E sad sam vas valjda dosta ugnjavio, nadam se ne dovoljno da u nedelju svi mene Sponge-ujete, al mi neko donese viška oružje da se branim...
Baš ne znam kada je dosta, zar ne...
Do jooooootraaaaaa.....