EJ!!! Ne diragjte mi Egg!!nju miko ne sme da mi dira, a svima je ona losija od Nyn npr... iz meni nepoznatih razloga... Egg je toliko specificna da je neverovatno, njena odlucnost, pozrtvovanost i to sto zna kako sa AS su zapanjujuci, zasluzuje barem postovanje ako ne naklonost
i jedini AS dreamer trenutno, i amyrlin (druge ne prihvatam sam tom titulom) iako neiskusna i bacena u vatru, vrlo je snalazljiva slozicete se
i da 4D ti jesi vrlo karakteristicna licnost, pocinjem da sumnjam da si u srednjoj bio specijalno matematicko odeljenje, oni su tako radikalni, umisljeni, ppuni sebe, samouvereni i previse i da da ne zaboravimo, uvek u pravu.... ovo nemoj smatrati uvredama, ja se ceo zivot druzim sa ljudima tog tipa
da ne znam bolje rekao bih da si prava AS u ovom svetu...
i sto se tice njihove organizacije, njima treba ili totalna decentralizacija, te nece biti toliko uticajne, ili totalna centralizacija, radi bolje kontrole... ovako su samo kriticno haoticne...
najpametnije su one sto se odlepe od kule i odu sto ih noge dalje nose, jer ta kula je gora od DO, zbog njega ce svet biti unisten i resen svojihmuka, a one ga drze u zivotu da se muci [za sta su delom dobrim i one krive]...
i eto tako iznese ja celu svoju filozofiju o kuli

***Our virtues and our failings are inseparable, like force and matter. When they separate, man is no more.*** - Nikola Tesla