E,bas zato i mislim da ce Deni da se uda za Jurona ili cak i za Viktariona.Niko na to i nije pomislio.Cak i navijam za to.To bi bilo povoljno za Deni,ako se ne secas njoj bas i trebaju brodovi.Kako da preveze toliko vojsku na Vesteros,a ko je najaca sila na moru u celom Vesterosu?Naravno Grejdzoji.Bas zato i mislim da ce se spetljati Grejdzoji sa Deneris.Samo ne znam koji bi pre,Viktarion ili Juron.Mozda se i nece vencati,ali ce joj sigurno trebati saveznistvo sa Grejdzojima.Daj mi samo jedan razlog zasto Deni to ne bi htela?Pazi i Grejdzoji su se borili protiv Roberta i to je jedan razlog da ih voli.Ne kazem da su se borili zbog Targarjena,ali u ocima Deni to ce biti jedan veliki plus.Druga stvar ni oni ne vole Lanistere,koje Deni takodje mrzi.Moci ce da kazu da su pobili sve Starkove i unistili Zimovrel,sto je jos jedan plus.Treca stvar da li si proscitao izgled Viktariona i Jurona.Obijca nisu nakazni,ali verujem da ako se budu ove dve kuce petlale da ce to biti par Viktarion i Deni.Ona ce pasti na njegovu pricu o tome kako je on voleo svoju zenu i kako ga je Juron naterao da je ubije,kako je on los vladar i da je on potreban gvozden ljudima i sva ostale gluposti na koje ce Deni pasti(iskreno Deni mi nekako lici na romanticarskog junaka,ne moze da bleji na jednom mestu duze od par dana,oseca bol svog sveta,ratuje za slobodu svih naroda,pravi romanticarski junak).Reci mi koja bi druga velika kuca htela da se spetlja jos sa Deni.Samo jos Dorna,koja nema neku veliku silu,a da bi uspela da stigne sa svojom vojskom na Vesteros morala bi da prodje Redvinovu flotu,a koliko sam ja svatio jedino gvozden ljudi imaju dovoljno jaku silu da se njoj suprostave.I samo jos jedan dodatak,ne verujem da Maloprstic bilo sta cini iz ljubavi,ali i kad bi Sansa dobila Dol i sever on bi pokusavao da to kontrolise preko nje,mislim da su to u stvari njegove misli.Posto je previse niskog plemstva da bi mogao da se popne na presto on bi zeleo da preko Sanse vlada,a tako bi mogao da obezbedi sebi neki dobar dvor u tom kraljevstvu i time postao jos jaci.
E,i za kraj posto sam se sad stvarno raspisao vec duze vreme me kopka,secate li se lorda Vodenog(Sersei ga je stavila u svoje malo vece,mislim da je dobio titulu velikog admirala)?On je kada je Sersei uhvacena otisao sa svim brodovima,sta mislite da nije mozda otisao kod Deni???????
Takodje se setite da je on kopile,ali delom je Targarjen i koliko je Sersei pricala je*eno podseca na Regara?Koje je vase misljenje gde ce on zavrsiti?
Sad sam se stvarno napisao