Eh, Shieldmaiden. Morao sam malo da se shalim na rachun tvog komentara, a sarkazam je sasvim validna forma za to
Ako ne razumeš zašto sam napisao tako kako jesam, teško ću objasniti, a ne želim ovde na temi da napravim ličnu raspravu između nas dvoje.
Negativni komentari su dobrodošli, kao što sam i rekao, a ja sam više imao fascinaciju tvojim objašnjenjima zašto nešto ne valja nego što mi smeta da li neko misli da nešto ne valja ili može bolje

Nekada i kako neko nešto kaže mnogo govori, jednako kao i sam sadržaj!
Tehnički, što se tiče video spot-a, i ja bih lično voleo da nismo imali samo jedno veče-noć snimanja na raspolaganju. Video koji si ti dala kao primer je prepun detalja, a svi ti detalji traže vreme i zasebne tejk-ove. Mi smo se našli u situaciji da je postalo očigledno da ili nešto što je bilo planirano za snimiti otpada ili su potrebna dva dana snimanja a to znači duplo $$$ koje mi naravno nismo bili u stanju odvojiti u tom trenutku. Na kraju, otpali su ti neki krupni kadrovi sa detaljima jer je neke druge stvari bilo nužno snimiti. Zadovoljni smo kako je ispao spot sa obzirom na okolnosti, količinu novca i vreme koje smo imali na raspolaganju, kao i uvek razlika između htenja i stvarnih mogućnosti je neminovna. Cilj je bio da u odnosu na neki (ne)standard naše produkcije rock spotova izgleda pristojno vizuelno, i to je ispunio.
Dakle možda podrazumevam da bi osoba koja priča iz ugla tehničkog poznavanja materije trebalo da uzima u obzir sve one parametre koje laik ne mora. Pa ako neko kaže da se ne razume u snimanje ali mu mnogo glupo i bzvz zvuči album, na primer, sve je ok jer lični ukus je neprikosnoven, ali ako neko kaže kako se kapira u produkciju a onda počne obrazlagati kako mi ne valja zvuk bubnja i poredi ga sa snimkom iz vrhunskog studija od sto hiljada dolara, onda moram izraziti svoju fascinaciju... Pa makar i sarkazmom
Inače, naravno da je sasvim ok da ti se ne dopada ovoliko "nazalna" pevačica

ili da ti je dosadan spot u poređenju sa Fincherovim... Čak sa priličnim pouzdanjem, vidovito mogu reći da će nam i sledeći spot biti lošiji i dosadniji od njegovog!

U zdravlje!