Samo mirno, Surde, sve će biti dobro, imam par travki za ovakve situacije... Par minuta i bićeš ko nov Hvala ti. Aha, Kordos nam se pridružuje! Vidim, ubio je hulju.. Tako mu i treba... Ne može se pobeći od smrti... Koji glas? Kordose, jesi li dobro?
~*~ Snovi teško umiru i za njih se držimo i onda kada se pretvore u pepeo~*~
Ljudi,ovi nisu bili sami.To mora da je bila prethodnica.Idem u izvidjanje.Ako se ne vratim do sjutra,onda je samnom gotovo.Ne trazite me,nego spasavajte svoje zivote. Nen pobrini se za Surdovu ranu,trebace nam zdrav i zeljan osvete.Krv se nije dzabe prolila.
"Among evil gods I sleep Their ancient hymns were my dreams But the vast and cold forest beckons So I rose with the funeral moon From my coffin of blackest stone From the crypts which for aeons embraced me Through the portals and into the frozen night It's calling for me..."
hvala nen opet sam dobro... kordos ne brini odje u drevnoj sumi se cuju razni glasovi... molim vas sve da ne obracate paznju na to... stigli smo na obod prerije... okupite se oko mene ... spremamo se za galop kroz preriju... nen molim te nemoj zaostajati... krecemo.... dai shane sta je sa tobom ok da ides ali cuvaj se
mina da li si ti prividjenje neko magijom dozvano iz apstraktnih strujanja ili si naisla na nas u drevnoj sumi.... kreces sa nama?
Poslednji put menjao Surd dana Pet Feb 15, 2008 10:11 pm, izmenjena samo jedanput
Ucini mi se da sam cuo zenski glas...To mi se i ranije desavalo...obracao se...hm...Surdu...mora da haluciniram...Surde,Dai Shane,Nen...zaista se odlicni ratnici...cast mi je da budem medju vama...
mina prvo mi kazi kakve su tvoje vjestine... ne mozes sa nama ukoliko ne znamo cime raspolazes... danas ima puno uhoda neprijatelja.. mina izvini mozda si iskren prijatelj i volio bih da jesi ali prvo da cujem tvoje sposobnosti... trava je visoka... doseze nam konjima do bedara... crni gavranovi nas nadlijecu... dai shan je otisao u izvidnicu... mi nastavljamo... ne zelim da se gubite po preriji... cini mi se da nam nesto dolazi u susret...nen molim te ukljuci svoju magiju... kazi mi ko to moze biti?
Poslednji put menjao Surd dana Pet Feb 15, 2008 10:19 pm, izmenjena samo jedanput
Ako ti se Nen nesto ucinilo onda to ne smijemo prepustiti slucaju.Vjerovatno je neko ili NESTO tamo u mraku.Vreba nas. Kordose dobro si se borio.bice od tebe veliki ratnik. Surd je upravu.Kroz preriju moramo galopom.Planine na kraju,sto se vide u izmaglici su nam cilj. Ne zaostajte i cuvajte se harpija,vrlo su gadne na otvorenom. Mina dobrodosla,ne mozemo te ostaviti kad si do ovde dosla.Veoma si dobra kad te nismo primjetili da ides za nama
"Among evil gods I sleep Their ancient hymns were my dreams But the vast and cold forest beckons So I rose with the funeral moon From my coffin of blackest stone From the crypts which for aeons embraced me Through the portals and into the frozen night It's calling for me..."
Ja kao sto rekoh,odoh da izvidjam.Vi se drzite zajedno,sakrijte tragove a ja cu naci nacin da vas pronadjem.
Vidim nekakve senke oko nas... Nije dobro...Bojim se da ćete morati da se pripremite na borbu... Mada, ako ih ne budemo dirali možda neće ni oni nas... Ne napadajte bez preke potrebe! Mina... Ako dođe do borbe... Koja god da je tvoja veština, nemoj se ustručavati da je pokažeš!
~*~ Snovi teško umiru i za njih se držimo i onda kada se pretvore u pepeo~*~