Big Muzzy... Znaci crtani nebulozan do bola. Kao da naucis engleski, samo se zbunis. Ja sam recimo kao klinac mislio ja je Corvax baba te nikako nisam uspevao da shvatim zasto muva princezu... Moguce da je to imalo velikog uticaja na moj kasniji razvoj... Uostalom kada sam na kratko isao u skolu u Ceskoj nama su to pustali na casu engleskog u VI razredu!
Zooteka. Iz nekog razloga nikada nisam preterano voleo taj kviz ali sam ga cesto gledao iz ciste dosade (da to je onaj osecaj kada je leto i ne idete u vrtic te imate ceo dan samo za sebe). Uvek sam se nervirao kad bih znao odgovor, a ona deca u studiu ne...

Nemojte Klementinu da mi dirate! Davala se skoro na Happy TV. Kako narkomanski crtani, obozavam ga! Imao sam ga i na francuskom ali em sto nisam razumeo, em sto je nasa sihronizacija strava.
Sarki i Zorz... Jaoj svi su to voleli ali ja nisam mogao da podnesem francuski jerbo su svi titlovani crtaci koje sam gledao bili na engleskom
A Kadishon?

A sad jos evo jos jedne:
Jel se neko seca onog bas dobrog kviza koji je pocinjao spicom Ramba Amadeusa: "Spica za kviz, spica za kviz!" i tipa "Kolko grba ima dvogrba kamila?"? Valjda su bila cetiri tima i bila su pitanja razlicitih boja i neki kvadratici i trouglici tako nesto.