@Knjigozder:
Neverovatno koliko gluposti (da ne koristim neke nepristojnije, al' znanto realnije izraze) si ti uspeo da ubacis u jedan jedini post.
Prvo, dosao si vamo sa par postova i odmah poceo da prozivas na nekoj glupoj klinackoj osnovi. Procitaj temu "Obavestenje" na Sportu i videces da postoje odredjena pravila ponasanja preko kojih se ne prelazi.
Drugo, lupetas gluposti kakve nisam ni sanjao da mogu da postoje. Hteo ti to ili ne, Kosarka je nacionalni sport broj 2, srozana kakva jeste. Do pre 4-5 godina bili smo svetski sampioni, evropski sampioni, a pola Beograda se budilo u 3 ujutro da gleda tamo neki Sacramento. Tenis je trenutno u nekom naletu popularnosti jerbo je nas narod, koji ti toliko bacas u visine, razmazen pa gleda samo ono gde dobijamo i gde smo jaki. Ja ne sumnjam nimalo da, ako se nasa kosarka malo stabilizuje, ce joj popularnost opet strmoglavo skociti. A to sto ti ne gledas basket ne znaci da drugi ljudi ne gledaju.
I da cini mi se da si skroz u pravu, svih 6 titula smo ukrali, zapravo secam se da su u svim finalima sudije davale koseve, posto mi sami nismo mogli

I da, naravno da je debeli kriv za propast srspke kosarke jer je, zamisli molim te, napravio igraca od deteta koje nije srpske nacionalnosti

sram da ga bude. A Zvezda tu nimalo nije kriva, naravno, nije ona povela sprske klubove u Jadransku ligu, a-a, i ona vec 5-6 godina unazad proizvodi sve same talente iskljucivo srpske nacionalnosti.
(za slucaj da si totalno ogranicen - bio sam sarkasitcan).
Ok, u pravu si, fudbal jeste najpopularniji sport u zemlji, pitaj boga zasto, ali tako je. Ljudi masovno gledaju fudbal i to pre svega Ligu sampiona (dakle, takmicenje se zove Liga sampiona, ne Euroliga), Premier ligu i Primeru, a ima i par pacenika koji prate Seriu A (Mile

). Niko ne gleda nas fudbal i svima se maltene je*e za isti. I meni se iskreno je*e sto ste osvojili to pre 20 godina. I cini mi se da su ti tvoji voljeni, mirni i posteni Zvezdini navijaci pravili neka sranja u Kuli pa je derbi morao da se igra pred praznim tribinama. Ili si to vec zaboravio?
I kakve su to gluposti, Partizan nije srpski klub. Da, Partizan je zapravo klub iz Zagreba, a u njemu igraju samo rumunski, bugarski i madjarski igraci. Takmicimo se u Ukrajinskim sampionatima, a u Evropi nastupamo pod zastavom Belorusije. Naravno, ako ijedan Srbin pridje na blize od 500m od naseg stadiona, obavezno organizujemo hajku i idemo da ga bicujemo/besimo/giljotinamo. A i uopste odakle ti ta potreba velicanja srpske nacije, citaj malo i videces da su takve stavove imali i Hitler i Musolini. Ja necu da kazem da si ti fasista i nacista, ali tvoji postovi su u tom pravcu krenuli.
I ajde gledaj da ispunis to obecanje, k'o sto ti je deda rekao, bar dok ne smislis da kazes nesto konstruktivno i nezajedljivo. Ovaj forum je slobodan, tako da svako moze da postuje na svakoj temi, tako i ja, okoreli grobar, mogu da dodjem i pricam ovde sa zvezdasima. I kao sto rekoh, sa vredjanjima si poceo prvi ti, pogledaj malo postove pre tvojeg dolaska ovde. Ili si u fazonu, pre mene nista, posle mene potop?