Group E
Aalborg BK - Manchester United 0-2(poluvremene 0-1) nadam se da ce berba dati prvi gol u novom dresu
Villarreal - Celtic 1-0 ni najverniji seltikovi navijaci ne znaju kad je seltik zadnji put pobedio u gostima u evro-takmicenjima
Group F
Bayern Munich - Lyon 2-1 iako smaraju u nemackoj ligi, bolji su od liona koji se jedva spasao protiv fiorentine
Fiorentina - Steaua Bucuresti 3-1 rumuni ovde nemaju sta da traze, i ovaj jedan gol sto mislim da ce dati to je vise iz komsijskih razloga nego sto stvarno imaju kvaliteta, djila daje bar dva komada, vezba za vikend

Group G
Arsenal - FC Porto 4 - 0 em sto ce hteti za se iskupe za ono protiv Hala, em sto u evropi uvek ali UVEK igraju bolje nego u engleskoj ligi
Fenerbahce - Dynamo Kyiv 2-1 turci dobijaju jer igraju kuci
Group H
Zenit St. Petersburg - Real Madrid 0-0 ili 1-1 real ce igrati da ne izgubi, a mislim da rusi nisu toliko jaci od njih da mogu da im uvale vise od 2 komada [edit : a sad i ovo - http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=111009 znaci, svasta je moguce posle ovoga ali i dalje mi je nereseno tu prvi znak]
BATE Borisov - Juventus 0-1 debi B.Borisova pred svojim navijacima u l.sh. ali juve je juve, bice isto kao i prosli put, del pjero slobodan udarac izmedju 55og i 75og minuta