ček bre, ajmo redom
Ere, nisam brisala ništa, možda je samo slučajno nešto ostalo u prethodnoj temi. Brisanje praktikujem samo na politici
Dalej
Da li se Leon razlikuje od Profesionalca u tolikoj meri? Mislim, dobro de, slaba sam i na Renoa i na Besona generalno, pa svašta mogu da praštam, no nisam naklonjena infantilnim zavodnicama (čast uspešnim izuzecima) i zaista ih ne volim u filmovima... sem ukoliko ne zavode vršnjake
Narnija nije loša, no je drrrrrrrrugačija od onog što sam ja zamislila. Jbm li ga, po filmova snimanih prema literaturi jeste drugačije. Ja volim sve te bajkovite stvari, pa će teško iz mene izaći kompletna negativna kritika kad je nešto ovakvo u pitanju, ali prilično mi smeta kako su predstavljeni Narnijci (-njani? wtf, pomoć, stanovnici Narnije su?)... Neubedljivo mi je pola njih, deluju k'o da sam ih ja crtala, pa neko posle popravlj'o. Šta ćeš, kad već postoji ovakva tehnologija očekujem da sve bude perfektno i ubedljivo da se zaledim kad vidim neke scene, pipajući oko sebe da proverim jesam li deo priče ili sam i dalje pred monitorom/ekranom/platnom... a to izostaje zbog manjkavosti u npr. pokretima životinja. Ma, dobar je, samo sam postala matoro zakeralo
Odgledah sinoć
Henkoka. Vil Smit superheroj? Hihihihihi. Dobro, volem ja to.
Righteous kill ako sam potrefila kako se piše. De Niro, Pačino... lovvvvvvely