Huhu bilo je odlichno! Na Powerslave i Rime of the ancient marinar sam totalno odlepila.. joj i wasted years isto..
Imala sam fenomenalan pogled, cela arena na dlanu, posto smo stajali tacno naspram bine, skroz gore.. Oko nas su u pocetku svi sedeli, a kasnije i oni podivljali.. Neke dve glupachice koje su bile ispred mene su izgleda slusale mjuz sa mp3 playera

i nisu se pomerile cela 2 sata, a to je bitno jerbo sam jednu malu sutirala poprilicno cesto i nerviralo me je sto moram da pazim tu na nju, a divlja mi se

U pocetku se nisu dobro cule gitare, jedva sam cula jednu, a glas je bio glasniji.. medjutim, posle nekoliko pesama su ih ili pojacali, ili sta vecj, ali sve se ujednachilo i konacno sam cula sve tri gitare..
Na momente mi je bilo zao sto nisam u masi, da skacem sa svima a ne sama sa dedom (

) medj smorovima, ali kasnije sam shvatila da mi je ipak draze sto sam bez guranja i podizanja na prste pogledala ceo koncert...
E da, zao mi je sto nisam imala neku fancy kameru da snimim momenat kada je Nico bacio palice i kada se napravilo ogromnoooo ulegnucje u fanpitu

Znaci leva polovina je PALA dole i podigla se, fenomenalan prizor

eh i tako, playlista je bila odlicna.. smorile su santuary, wrathchild i Iron Maiden.. ali sve ostalo je vrh vrhova...
Iskopirala sam upravo maidene na hard, sad znam sta cju slushati ovih dana

SLAVE TO THE POWER OF DEATH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!