instalirao sam "customiZer" patch, sa Partizanom: ocene igrača su bile krš, tako da sam gubio od jebene Zvezde. onda sam našao na netu sajt nekih likova koji su iz Football managera 2009 konvertovali sve ocene igrača za PES2009, i lepo ispravio sve te ocene po FM2009. trebao bih dodati još neke igrače, tipa Miljković (onaj zlosrećni klinac koji je asistirao protivniku kod drugog gola Sampdorije), jer mi fali rezervni desni bek, i tako. onda sam dodavao face, našao sam već urađene za Bambija, Pauna, Moreiru, Diaru, Đorđevića, Ljajića i Bogunovića. onda sam dodao stadion JNA, momci sa "pesoholičara" uradiše. ima bugove, al nema veze, naš je. sad ću da vratim neke klince koje je Partizan prodao proteklih godina (kao što će sad da proda Bambija i Ljajića), kao Jovetić i Rukavina, Sulejmani (ne mogu da se setim dal je uopšte igrao za Partizan), i onda krećemo u pohod na krov Evrope (master liga).
kad neće zapravo, onda će virtualno. ;p
i na kraju, ja ne bih bio ja, kad ne bih okačio video da se vidi kako to izgleda. vidi se stadion JNA, protivnici su Zvezda, Olimpik Marsej i Vest Hem, a golove su davali, redom, Diara, Moreira, Bogunović volej i Bogunović opet, dribling i šut.