Moram da odgovorim na ove prozivke

ali prvo disclaimer : gledao sam tekmu samo do 60og minuta, morao sam da idem na posao, utisci i misljenja su zasnovana na odgledanom delu tekme
MAN UTD je odigrao kao da igra protiv intera ili nekog evro tima koji su nenaviknuti na tempo engleske lige, a liverpul je preko toresa pokazao da je to greska...Umesto dominacije posle prvog gola, oni su stali kao da ce liverpul odustati od igre posle toga...to je najveca greska...sastav i nije bio toliko los, ali su pojedinci podbacili, necu nikog da kritikujem jer je ovo prvi poraz posle ko zna koliko tekmi...dobro su, po meni, odigrali samo park i tevez, pokazali su zasto su u MAN UTDu i da im treba veca minutaza da bi bili jos bolji.
Sudjenje - katastrofalno kao i cele sezone! Sudija je delovao zalutalo i nezainteresovano. Greske tipa postovanje/nepostovanje prednosti su postale normalne, ali neki faulovi, koji bi u drugim zemljama bili za crveni, nisu ni svirani. Vidic, ako je uradio to sto pise, je zasluzio crveni, ali je pitanje da li je samo on to zasluzio...btw, teriju je crveni, zbog istog prekrsaja protiv sitija, bio povucen - da li ce i vidicu? cisto sumnjam...
@ S : humiliation? ko je koga ponizio? u velikim derbijima se desavaju ovakve pobede/porazi....ponizavanje je ono sto je MAN UTD uradio romi ili bajern sportingu...
@ relja : prvenstvo je reseno odavno, pitaj loshmija

si zadovoljan odgovorima?
@ loshmi : zao mi je sto nijednu tekmu nismo gledali, imao si priliku da me zezas dva puta

nece pool odma da krene sa 0:0 posto je sledece kolo protiv vile kuci, to ce nekako da dobiju (makar stivi dzi igrao u zatvorskom krugu) ali posle toga - gostovanja fulamu (vidjeno 1:1) i kuci protiv blekburna (alerdajs + roke santa kruz = vise nego sto el zhar i ostali mogu da podnesu). Video sam dosenin gol, smorio sam se najstrasnije...a jos kad sam cuo da je el zhar usao - benitez pokusava da odmori dzerarda

I na kraju, nagrada Stivi Dziju za najbolju zvezdu padalicu evrope. Nije jos dostigao pipov nivo, ali mlad je naucice (u svakoj vaznijoj utakmici ove sezone on se valjao po sesnestercu trazeci penal)
P.S. chelski - siti 1:1