Mnb, zar i ti branis Lagunu, ma koga su oni razmazili.. Krunu Maceva su izdali pre cini mi se vise od pola godine..
Secanje, jad i trn- pozaboravljao sam i likove i radnju.. Cuvari Zapada od Dejvida Edingsa su im bili skoro godinu dana u najavi.. za Semjonovu se nista ne zna, ni kad ce, ni oce li.
Oni su tipicno nas mentalitet. Relativno dobro su zapoceli jedan posao, postali ime, i sad misle da mogu kako hoce.
Grese. I rizikuju da izgube citaoce. Ima i drugih izdavackih kuca. Kad zavrsim serijale koje citam kod njih, debelo cu razmisliti hocu li se kod njih uvaliti u sledeci. Pa nemam pet zivota, da citam deset godina jedan serijal.
Posle onih infoa o problemima sa Ruzicom, ja sam im pisao, dobio sam neki odgovor da je sve ok, i planiraju nastavak serijala. Ja im iskreno, nista ne verujem.
Sto se tice Simonsa, shvatili smo sta mislis o njemu, to vec zna cela Planeta, ponovio si to 10 000 puta

.
Za Hiperion i Leto Noci pohvale, za ostalo sto sam citao, ili probao citati, bljak..
Nepostovanje i nerazumevanje drugih i drugacijih kultura.. dizanje u nebesa anglosaksonskog svatanja sveta, Izrailja
i ostalo..
A poeziju i tekstove o DZonu Kitsu ne citam ni pod pretnjom oruzane sile

.