mislio sam da ne ulazim u rasprave, al ajde kratko i brzo
@steva: ako nisi video start, nemoj ni da komentarishesh, ako jesi, a mislish da nije bio za crveni karton onda smo ti i ja zavrshili sa bilo kakvim raspravama o fudbalu
- e sada da predjemo na genija....idemo redom:
-penal protiv totenhema je preokrenuo utakmicu (mada to je vishe shbb-kbb, ali poshto je ovde rech o apsolutno neobjektivnom izvrtanju chinjenica, mogu malo i ja da lupam

)
-4 penala za liverpool je iz lige shampiona, dakle u premier ligi je dosudjeno 4 penala za liverpool isto koliko i za manchester i dodao bih da su oni za manchester mnogo vishe uticali na rezultat nego oni za liverpool
- crveni kartoni manchesteru: samo se ronaldovog ne secam, ostala 4 i vishe nego zasluzhena
- crveni kartoni liverpoolovim protivnicima: cahill i lampard nisu zasluzhili to stoji, a ostali to svakako jesu
-zashto pool nema ni jedan crveni karton: zato shto igra napadachki i chvrsto i chisto i karager i maskerano nisu chesto u prilici da zaseru stvar i da dobiju crveni karton i naravno nema u timu propalica poput runija...nashe propalice biju po kafanama (kako i prilichi

) a ne na terenu
e da, i stvarno ste iskomplexirani: ne nije moguce da je liverpool imao jednu dobru sezonu u poslednjih 10 godina, to mora da je urota svetskih razmera u koju su ukljucheni FA,britanska vlada,princ charls, masonstvo, templari, vitezovi okruglog stola i 18 zlatnih letecih chinchila jebem vas nenormalne...
Life is just blah blah blah. We hope for blah, and sometimes you find it, but mostly it's just blah. Waiting for blah, hoping you're right about the blahs you made. And just when you think you've got the whole blah damn thing figured out and we're surrounded by the ones we blah..
Death shows up... and blah blah blah