Ne smetaju meni zene kao likovi, ima mnogo knjiga gde volim zenske likove.
U prve tri otprilike knjige Tocka Vremena, bile su podnosljive, ali kasnije krecu u zestoko smaranje.
Gomila nepotrebnih i dosadnih poglavlja, vezana je upravo za Elejnu, Ninaevu i Egvenu, a uz njih se
povremeno prikljucuju Avienda, Mudre, i gomila raznih Aes Sedai koje prosto ne mogu vise da popamtim
ko su, i ko je na cijoj strani.. vrcenje jednog te istog i nepotrebno produzavanje serijala najvise je
upravo vezano za zenske likove. Poglavlja gde su Rand, Perin, a posebno Met centralne figure meni su mnogo
zanimljivija.
Sto se tice njihovih karaktera, u sustini se svelo da su one prilicne manipulatorke i da po svaku cenu
pokusavaju isterati svoje, i da ne prezaju od upotrebe bliskih ljudi za svoje svrhe.. ne kazem da su
jednodimenzionalne i da nisu dobro osmisljene, ali nisu mi bas simpaticne.. a i da jesu, te simpatije
bi nestale zato sto su glavni protagonist smarajucih poglavlja.
No, ima serijal i dosta toga dobrog, a kad sam vec doguro do 8.knjige, sad idem do kraja.
Bogte, kontam da ce mi kompletna polica trebati za DZordana

.
Zasad imam 11 knjiga s ovim Laguninim podelama na dvoje, i ako bude isto s 8-11 knjigom, to je jos
8 knjiga. Znaci 19 knjiga.
U koliko ce knjiga nasi da podele dvanestu, ne smem ni da razmisljam.
Bice znaci, dvadeset i kusur knjiga

.
Vidim ova nova izdanja Lagune, malo drugaciji izgled, drugi papir, nije ko ranije..