evo i par mojih vidjenja...
prvo pogledajte koji su to ljudi postovali na ovoj temi...
sve tako reci matori clanovi(uglavnom matoriji od mene - mislim matoriji po clanstvu

)...
mi matorimo mladi se nisu primili i kako neko rece forum evoulira, mada se i meni u jedno vreme cinilo da umire (cak sam sakiju predlago da ga ugasi - ono bolje je da te pamte u cvetu slave nego da te razvlace - licno vidjenje)
jednostavno meni vise nisu smesne zeze iz D&Da npr a nekada sam pola noci ostajo samo tamo i valjo se od shege...
forum filozofija je mrtav odavno a tu sam ko malo postovo verovatno se sve teme na kraju zavrse na raspravi ima boga nema boga pa to predje u dosadu...stavovi su odavno receni a mlade krvi nema.
jedino sho je zivo jesu slobodna tema (pricaonica) i filmovi i to ce uvjek biti zivo....
e sad stvarno mislim da se malo razvodnilo sa svim silnim podforumima recimo igre pa to sve moze u jedan forum ili 2-3 najvise..recimo kada bi sve igre bile jedan podforum onda bi po meni bile aktive kao tema film otprilike...(uvjek ima neka nova igra , ekspanzija cake i sl)..
sho se tice dobrih strana, snaga ovog forum po meni su podforumi za knjizevnost...takvih foruma je malo, sve ostalo ima i na 100tinama drugih sajtova ali mislim da je podform knjizevnost i to posebno sf/ef najjaci na nasem govornom podrucuj ali taj forum je sam po sebi spor...mislim koliko ljudi danas uopste cita knjige ... ne mozete tu ocekivati 1000 poruka...ali ono sho vec ima u njemu je suvo zlato, ja sam npr procito dosta knjiga na procitanog u njemu i nikada se nisam za*ebo ...
mislim da i dalje veliki broj (starih) chlanova posjecuje forum(redje) samo nemamo sha da postujemo ...mozda bi se trebalo otvoriti par novih tema , dubokoumnih za nas matore ko na tzv "ozbiljnim" forumima tipa smisao zivota, planeta zemlja 2050, perstektive srbije/balkana, kako pristojno zivjeti itd ali to bi onda uslo u politiku/religiju/nacije i zavrsilo na dobro poznatom mjestu.