[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Crvena Zvezda - Fan klub! Samo za obozavatelje!

Crvena Zvezda - Fan klub! Samo za obozavatelje!

Fudbal, Košarka, Odbojka, Stoni tenis....mmmm... Stoni tenis...

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

Re: Crvena Zvezda - Fan klub! Samo za obozavatelje!

Postod Egon Zmaj u Pet Jul 31, 2009 1:41 pm

Ne verujem za Lekica, odigrao je 270 minnuta, a da nije usao u sansu. Protiv Rudara je namestio gol Jefticu, i to desnom spoljnom, sto ce reci da mu leva koristi samo mozda za hodanje, posto da trci ne zna. Bogdanovic je mislim solidan igrac, ali Pizon je odigrao utakmicu sa tri zadnja vezna. Pitao bih Pizona kada je resetao mreze 78/79 godine ka finalu kupa Uefa da li je i tada Zvezda igrala sa tri zadnja vezna. Prvi po meni koji bi trebalo da napusti Zvezdu je retardirani Djordjevic.
U njemu je svuda rasuta duša,
po celom svetu deca i ljudi,
a grad iznad reka stoji ko kruna,
danju me veže, noću me budi.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Mar 17, 2006 3:23 pm

Postod Pauleta u Pet Jul 31, 2009 1:52 pm

:gpuz:
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod AragornZemun u Pet Jul 31, 2009 2:45 pm

^Bogdanovic veze nema,ima samo dobar slobodnjak ali je to nedovoljno za Zvezdu.Blazic isto pod hitno treba da ode,Tutoric,Lazetic,Savio isto nije igrac za Zvezdu,ili nije u kondiciji pa je mnogo spor i neokretan,Djordjevic jeste rupa koju je krpio Vidic,ali je za Tutorica izmislio fudbal.
Ako vec formiramo tim po mom misljenju ovo treba biti postava,koju treba forsirati i istrpeti:

Pavlovic

Ninkov
Vranjes
Savic
Ignjatijevic

Isah

Lazovic
Kadu

Obric

Jevtic
Perovic (Lekic)

pozz za sve Delije...u cetvrtak SVI NA SEVER!!!!
"Odavno je odjahao,od svih se rastao,
ne zna se gde boravi,i gde je zastao,
jer zvezda mu pade,i tama je smeni,
u zemlji Mordor,gde leže seni..."
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 2:50 pm

Postod Daemon Blackfyre u Čet Avg 06, 2009 10:06 pm

dakle ovo je bez sumnje naludja utakmica nekog naseg kluba koju sam video...pa, u zivotu :feler:

7 golova (od kojih jedan autogol), 2 crvena kartona, pregrst zutih, penal (diskutabilan), koshkanje, pizhon koj se valja po blatu, kisha (nishta bez kishe :feler:) dakleee...ludilo. i koliko preokreta. jebesh mi sve, al nisam verovao posle 0-1 i 1-2 da mozemo dalje, ali desilo se. nisam dugo gledao zvezdu na marakani (stvarno mi se smucio domaci fudbal, al onako svojski), ali ovakve utakmice ulivaju nadu u bolje sutra...iako se to bolje sutra uglavnom zavrsi nekim katastrofalnim porazom :feler: eto, kupili su me ovi (mahom) klinci i otici cu na sledecu utakmicu :mrgreen:

sto je najgore, zvezda je igrala dobro ::M:: (cak i ako se uzme u obzir "kvalitet" protivnika)

ps da neko da het trik posle autogola, u zivotu nisam video :shocked:
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 13, 2004 3:08 pm

Postod NothingMan u Čet Avg 06, 2009 10:10 pm

Cigani imaju slab tim, al' imaju dobrog trenera, imaju više srca i imaju igru koja ima glavu i rep. Mnogo greše, i sva ta početnička sranja, al' imaju dobru bazu.
A Partizan sve suprotno: dobar tim, visok nivo tehnike za naše uslove, ali loš trener, manjak volje, a igra se ne može definisati. Posebno kad se naleti na organizovanog protivnika, kakvog smo imali juče.
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš,
Ali život je ugrožen sa svih strana.
Panduri i doušnici su svuda.
U bistroima, devojke tvojih godina
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 29, 2004 3:05 am

Postod Pauleta u Pet Avg 07, 2009 8:30 am

Onaj Gojko Andrijashevicj se lozhi ko da je finale svetskog prvenstva. Gruzija jbt.

Partizan se na neku prevaru sad ukljucuje u kvalifikacije za ligu Uefa. Da se ja pitam, istupili bi iz takmicenja.
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Pauleta u Pet Avg 07, 2009 10:37 am

Cek, ako sam dobro razumeo, Partizan, da je prosao, bi igrao sa jednim od Salzburg-Ventspils-Debreceni-Sheriff-Zurich za LSH?!?! Jooooj Jokane ::S::
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Pauleta u Pet Avg 07, 2009 12:49 pm

Evo ide zreb, mislim da je jedini nacin da Zvezda prodje dalje to da izvuce Partizan. Srecom, zreb je poludirigovan :D
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod AragornZemun u Pet Avg 07, 2009 1:45 pm

Kako je lepo bilo sinoc na Severu...

"...i krv teče moja,crveno belih boja..."
"Odavno je odjahao,od svih se rastao,
ne zna se gde boravi,i gde je zastao,
jer zvezda mu pade,i tama je smeni,
u zemlji Mordor,gde leže seni..."
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 2:50 pm

Postod Egon Zmaj u Pet Avg 21, 2009 12:00 am

Sta sam se ja lozio i ocekivao, kad su i Pizon i Lukic rekli da od ovog tima nesta ne ocekuju. Ono sto je lose je igra sa tri stopera, i tri zadnja vezna. Lose je to sto Tutoric i dalje igra. Da ih kritikujem i pljujem mogu da sutra i da ispisem sto redova, ali ne vredi, jedino sto ostaje je da se ova dva mlada stopera Savic i Vilotic uigraju, i nesto uradimo u prvenstvu, jer je groblje isto kanta, a oni se jos vise loze nego mi da imaju mnogo dobar tim, a loseg trenera.
Fudbal je kod nas smejurija, i to svo vrlo dobro znamo, ali se uvek nalozimo na pocetku sezone. Uvek isto.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Fingon u Pet Avg 21, 2009 12:06 am

Vazno je da su 'navijachi' pravili sranja u Pragu.
Let the Sunshine In!!

Nute Gunray, viceroy of the Trade Federation, stood trembling in an alcove, blood-tinged tears streaming down his green-mottled cheeks. "The war...," he whimpered. "The war is over—Lord Sidious promised—he promised we would be left in peace..."
"His transmission was garbled." The blade came up. "He promised you would be left in pieces.''
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 30, 2002 12:00 am

Postod Egon Zmaj u Pet Avg 21, 2009 12:16 am

Da li to vredi komentarisati, ako bi o tome pricali znaci da su opet ljudi sa nekoliko grama mozga u centru paznje.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Fingon u Pet Avg 21, 2009 12:19 am

Ne vredi, realno. Ali su se josh jednom isturili u prvi plan kao jedini pravi, jer se to moze chuti u dosta komentara :(

Tuzno, zaista.
Let the Sunshine In!!

Nute Gunray, viceroy of the Trade Federation, stood trembling in an alcove, blood-tinged tears streaming down his green-mottled cheeks. "The war...," he whimpered. "The war is over—Lord Sidious promised—he promised we would be left in peace..."
"His transmission was garbled." The blade came up. "He promised you would be left in pieces.''
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Egon Zmaj u Pet Avg 21, 2009 12:35 am

Ne zna covek sta je tuznije, ja jos sinoc vidim vratili 29 navijaca zbog kradje na pumpi. Kazem auuu, to su isti oni momci sto se krali po maxi diskontima na onim protestima oko Kosova. Pred utakmicu na Studiu B kaze neki novinar u Pragu Delije mirne, nisu napravile ni najmanji incident, pevaju i tako to. Ja reko, pa realno je da se vise ne brukaju. Kad pred pocetak Gojko ni sastav nije saopstio, a vec je pricao o incidentima. Sad ce da pricaju kako su ih drugi izazvali, panduri i Ceski navijaci.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Fingon u Pet Avg 21, 2009 12:40 am

Panduri, da. Trazili od vodje da ugasi megafon (bili su u centru Praga). Ovaj nije hteo. I dalje je sve ishlo svojim tokom, barem kako pishe na b92.
Let the Sunshine In!!

Korisnikov avatar
Član
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Sport