Igrali smo ocajno i to je blago receno. Vezni red veci deo utakmice nije postojao, napad je posao zavrsio u devetom minutu, jedino su se oni mucenici iz odbrane trudili i igrali svih 90+ minuta. Vidic i Ivanovic na nivou, Lukovic jos mora da vezba da bude centralni, onaj mali iz partizana jos nije za reprezentaciju, ali izgleda da boljeg nemamo. Krasic se trudio, takodje i Kacar ali je malo igrao. Stankovica sto sam manje video to je bilo bolje, jos jednom je pokazao kako bolje igra za pare(tj klub) nego za reprezentaciju. Milijas - onako, nit smrdi nit mirise, dao gol, ali nista nije organizavao na sredini, mozda zbog saradnika na tom delu terena. Jovanovic je dobar igrac ali sinoc nista nije uradio...Zigic - LOL ne zna ni da padne kako treba, videlo se iz prve, bez
slow motion-a, da ide da padne i iscenira penal. Sto me dovodi do sudije, lik nas je spasao za sve pare

onaj penal zigicu ni mama ni tata ne bi svirali i dali golmanu crveni, ali lik je talijan i to je kod njih normalno...Posle toga nije davao zute francuzima koji su zasluzili bar jos jedan crveni (npr kod nesviranog indirekta kad neki francuz dize nogu ivanovicu do glave), dao je evri i jos nekom po zuti ali to je malo, pokusavao je da se iskupi ali nije uspeo.
E sad, glavni razlog sto smo tu gde jesmo (na celu grupe i sa realnim izgledima da idemo na SP bez baraza) je Milan Tarot, ali na francuskom se to pise
Raymond Domenech, ne znam kako se to izgovara...Ocigledno mu 9.9.09. u 9pm nije bio pravi trenutak za otvaranje karata i redjanje igraca po poziciji, pa je redjao po
random fazonu - odbrana 4 leva beka (evra i abidal su samo levi bekovi i nista vise, a ova druga dva mogu svasta da igraju ukljucujuci i to), vezni red bez malude i riberija, u napadu
Andre-Pierre GIGNAC, a nema benzeme...a tek izmene

izlazi anri (do tada najbolji igrac na terenu) ulazi riberi i u 85om centralni vezni izlazi i ulazi...centralni vezni...iako sa neresenim sve propada za njih (dobro, tu je baraz ali ipak) Tarot uvodi veznog da pokusa da nas dobije na sredini...mrzi me sad da trazim sta je kod od njih u horoskopu, ali verovatno to ima vise logike (rak se ne slaze sa lavom, a vaga sa devicom) nego ovakve izmene...
Sve u svemu, sinoc smo imali mnogo, MNOGO vise srece nego pameti...
Sto manje kazem o onom idiotu to bolje.